Tuesday, 16 August 2011

gula kapas warna pink

start dengan bismillah dulu..hehehe..hmm dah lama xupdate blog kesayangan aku sorang nih..kesian pulak aku tengok la so today aku nak citer pasal gula kapas & alang2 tuh buat senaman jari jemari aku nih..yelah kan jari nih asyik menaip keypad dekat handphone je sesekali mahu jugakk menaip keypad laptop nih hehe..ops mulot aku nih gremeng2 sampai terlupa nak bagitahu tajuk utama ape dia hehe.

cube korang teka kenapa aku pilih tajuk gula kapas untuk entry kali nih? huhu..
sebenarnya kan..sebenarnya kan..aku suka sangat makan gula kapas ni..lagi2 color dia pink..fuhh memang mables lahh kan..masa kecik2 dulu kalau pergi jalan-jalan dengan family aku aku mesti nak beli gula kapas..tapi tengok tempat jugak lah kan?ye tak?huhu..kalau xdapat memang macam ape laa kan riak muka aku masa tuh.budak kecik biase laa kalau xdapat ape yang dia nak mule laa nak mengembeng sana sini..hehe aku lah tuh...erk!haha..tergelakkk aku bila teringat zaman kanak2 riang dolu dolu..haha


kenapa aku pilih gula kapas?urmm terliur aku bila teringat gula kapas yang gebu2 tuh..ee geramnya aku..kalau lah gula kapas tuh ada kat depan mata aku sekarang memang aku tak menaip laa.haha.aku pergi gasak makan gula kapas tuh sampai tertidurr.haha.gula kapas sedap taw kawan2 kalau nak tahu..urm memang laa manis kan?tapi aku sarankan kalau korang nak makan gula kapas tuh berpada2 lah kan.kang xpasal2 ade penyakit yang tak diundang kang bersarang kat dalam badan korang tuh.cehh pandai menasihatkan orang.haha.aku pun sama jekk padahal.2x5 jek kot.huhu.




haa yang kat belah atas nih laa gula kapas yang selalu aku beli kat kedai2 tuh.nampak tak?nampak tak?hehe color pink kan?


teringat zaman kecik2 aku dulu.huhu.

bila dah besar nih makin suke pulakk makan gula kapas ni.hehe.mana tak nye si dia yang belikan.huhu.aku on je kalau orang dah belanja nih.haha.terima kasih sayang kerana memahami kerenah ku ini yang mengade2.kalau korang nak tahu kan masa 1st time si dia belikan aku gula kapas kan aku xmakan pun gula kapas tuh taw.hehe nak tahu kenapa?jap2 aku nak gelak dulu.hahahaha..sebab aku terasa sayang sangat nak makan pemberian dari buah hati aku tuu.huhu.sampaikan aku peluk gula kapas aku tu time aku tidur.dekat seminggu aku xmakan gula kapas tuh!!agagaga.pernah sekali si dia belikan aku gula kapas sampai 4 bungkus!mak haih!terperanjat aku time tu taw.haha.yang tolong makan mama aku,adik2 aku.huhu.3 bungkus lagi tuh aku yang dok telan sampai habis.huhuhu

okeylaa dah cukup senaman buat jari jemari aku dah nih.mata pun dah berat semacam jekk nih.jumpe lagi(aku suka ayat nih.hehe)




p/s: selamat berpuasa, selamat berbuka & selamat bersahur semua !!