Friday, 4 November 2011

my sweet birthday 19 years old

salam :)
hehe happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to aina
happy birthday to me!!!
huhuhuhuu..menyanyi sakan

tanggal 26/10/2011 bersamaan hari rabu adalah merupakan tarikh lahir aku..hehe
tahun ni tahun last aku celebrate tahun depan puluhan pulak! huh! cepat jek masa berlalu..pejam celik pejam celik dah besar aku rupanya kan? hahaha besar ke!?

birthday aku sweet sangat sebab my love yang plan semua..cehh bersubahat dengan mama, kakak, adik aku pulak tuh! sabar je aku masa tu taw!
hisshh rasa macam nak tampar sorang-sorang je masa tu.. hehe mama aku tak lah

see!!!!
this is my cake :)

comel kan?
ada powerpuff gitu..

ada kfc!! nyum2!!
thanks ye my love buat semua ni :)


missed my natural brown


salam..
you know what i mean? :(
aku rindu gile dekat color natural brown dulu..


huwaaaa~~ sedihnye !!!
tapi tak apa laa demi cita-citaku kan..cewahhhhh :p